VADOVE, TU GALI TAPTI SAVO ORGANIZACIJOS HEROJUMI!

Asset 6

Ar žinai, kaip padėti nukentėjusiam?

Viena dažniausių problemų, su kuria susiduriame nelaimingo atsitikimo akivaizdoje – nežinojimas, kaip tinkamai suteikti pirmąją pagalbą nukentėjusiam asmeniui. Žinių, patirties trūkumas, jaudulys ir baimė padaryti kažką ne taip yra pagrindinės priežastys, dėl kurių atsakingu momentu negalime suteikti reikiamos pagalbos.

Tam reikalingos pirmosios pagalbos žinios, kurios nelaimės atveju gali padėti išgelbėti gyvybes ir sumažinti patirtos žalos laipsnį, iki kol į įvykio vietą atvyksta profesionalai.

E. MOKYMO PRIVALUMAI:

  • what-we-do-5

    IŠMOKSITE TINKAMAI ĮVERTINTI NELAIMINGŲ ATSITIKIMŲ ATVEJUS

  • what-we-do-5

    SUSIPAŽINSITE SU AIŠKIAIS PIRMOSIOS PAGALBOS SUTEIKIMO ŽINGSNIAIS

  • what-we-do-5

    SPRĘSITE ĮVAIRIAS NELAIMINGŲ ATSITIKIMŲ SITUACIJAS

  • ĮGYTAS ŽINIAS GALĖSITE PRITAIKYTI BET KURIOJE GYVENIMO SITUACIJOJE

  • what-we-do-5

    VISAS PIRMOSIOS PAGALBOS ŽINIAS RASITE VIENAME MOKYME



PRISTATOME E. MOKYMĄ „PIRMOJI PAGALBA“

Pirmosios pagalbos mokymas skirtas susipažinti su pagrindiniais pirmosios pagalbos veiksmais, kuriuos atlikus tinkamai, galima išgelbėti gyvybę. Šie įgūdžiai būtini kiekvienam, nes, nelaimingo atsitikimo atveju ar netikėtai sutrikus sveikatai, žmogus turi daugiau pasitikėjimo savo gebėjimais ir gali padėti kitiems.

E. mokyme interaktyviai pateikiama teorija ir konkretūs nelaimingų atsitikimų pavyzdžiai bei jiems spręsti pritaikytos užduotys, kurių metu besimokantysis turi įvertinti situacijas ir pasirinkti būtinus veiksmus. Tokiu būdu yra renkamas virtualios pirmosios pagalbos vaistinėlės turinys, o jį surinkus – sėkmingai baigiama mokymo programa.

Mokymas gali būti adaptuotas pagal įmonės poreikius.

previous arrow
Slide
Slide
Slide
Slide
next arrow

Apie Mus:

Pasitelkdami kūrybingumą, ilgametę patirtį ir geriausius rinkoje įrankius, paverčiame informaciją bei mokymosi iššūkius įtraukiančiais skaitmeniniais sprendimais. Atsižvelgdami į organizacijos poreikį bei tikslinę auditoriją, mes sukuriame tinkamiausią mokymo(si) sprendimą, padedantį įgyvendinti jūsų viziją.

Dirbame su įvairių sričių specialistais, todėl galime sukurti e. mokymus skirtingomis temomis. Mūsų ekspertų komanda turi daugiau kaip 18-os metų patirtį, todėl galite drąsiai pasitelkti mus norėdami įgyvendinami specializuotus sprendimus ar norėdami pasikonsultuoti.



Atsiliepimai

R. K. – rinkodaros viceprezidentas

„Strongpoint“

„Nuo pat pradžių mane sužavėjo jūsų komandos entuziazmas ir profesionalus požiūris. Esate pasiruošę nuversti kalnus ir tikiu, kad jums tai pavyks.“

Ž. B. - Darbuotojų augimo specialistas

„Ignitis“ grupė

„Dėkojame „WiseOn“ komandai už profesionalumą, gebėjimą išgirsti kliento lūkesčius ir poreikius, už pastangas kiekviename projekte, už įsitraukimą, nuoširdumą, greitą darbą ir šiltus santykius.“

Milda Autukaitė

„Gijos“

„Kartu su „WiseOn“ dirbome kurdami produktą, kuris mums ir jiems buvo nedidelis eksperimentas. Labai vertiname „WiseOn“ ekspertų norą ir atvirumą bendrai kurti, ieškoti naujų sprendimų ir juos keisti, kai atsiranda geresnių idėjų. Sklandų bendradarbiavimą palaikė aiškiai nustatytas darbo procesas ir kompetencija. Dėkoju ir linkiu sėkmės!“


Turime ir daugiau parengtų mokymų panašiomis temomis. Susisiekite ir papasakosime plačiau


Kontaktai

Eglė Siniauskaitė


Projektų koordinatorė

+370 671 10828
egle.siniauskaite@wiseon.eu

Gyneju g. 14, Vilnius 01109,
Lietuva
Group 40 Group 42 Group 39

    Susisiekite su mumis!

    Skaičiau ir sutinku su privatumo politika

    Sutinku, kad mano duomenys bus naudojami rinkodaros tikslais

    Cookies Policy Privacy Policy Copyright © 2023 All Rights Reserved by WiseOn